Massage
Massagebadet från Hotspring® fungerar precis som händerna på en erfaren massör.Alla våra jets är justerbara så att de kan ge rätt massage, från kraftfull och uppfriskande till varsam och läkande.
Från uppiggande till lugnande

Inget annat spabad kan jämföras med Hotspring® Med dess många speciella och exklusiva jets som alla samspelar för att få ett perfekt resultat. Samtliga jets har en unik design och en genomtänkt placering för att öka ditt välbefinnande och ge dig olika massagealternativ. Det uppfriskande vattenflödet tilsammans med värme får muskler som ömmar att slappna av och ökar välbefinnande. Det är inte antalet munstycken och hästkrafter som är viktiga för att uppnå bra massage. Du får en bättre massage genom att ha ett mindre antal vattenstrålar som är effektiva och har olika funktioner, än genom att ha många munstycken men ingen variation. Det är inte heller antalet hästkrafter som är viktigt, utan vattenvolymen och trycket i munstyckena. HotSpring är den producent som har högst pumptryck och störst variation på massagestrålarna.
Moto Massasje® Jet

Det mest kända munstycket inbyggt i ett massagebad!

Moto-Massage är en exklusiv HotSpring-finess, med en närmast medicinsk verkan för många.
Soothing Seven®-Softjet

Enexklusiv HotSpring-finess som är speciellt utvecklad för att ge en extra bred och mjuk massage av skuldrorna och det övre ryggpartiet. Munstyckena är utvecklade med sju strålar som ger en enorm vattenvolym.
Comfort Control®
Comfort Control®-systemet kan optimera massageupplevelsen ytterligare genom att enkelt justera förhållandet i blandningen mellan luft och vatten. En större andel luft ger en kraftigare massage och en mindre andel luft ger en mjukare massage.Som extra valmöjlighet, utöver det stora antal olika munstycken, ger vårt SmartJet®-system stora variationsmöjligheter.

Det är inte antalet munstycken och hästkrafter som är viktiga för att uppnå bra massage. Du får en bättre massage genom att ha ett mindre antal vattenstrålar som är effektiva och har olika funktioner, än genom att ha många munstycken men ingen variation. Det är inte heller antalet hästkrafter som är viktigt, utan vattenvolymen och trycket i munstyckena. HotSpring är den producent som har högst pumptryck och störst variation på massagestrålarna.
Precision®-jets
Precisions munstycken har en mjuk men samtidigt genomträngande effekt. Flera av dem roterar och vissa kan ställas in i olika riktninger. På några av modellerna är dessa munstycen inställda på handleder och vader.
Jet-Cluster™
Vårt exklusiva terapisäte blev utvecklat speciellt för att kunna ge massage till de enskilda muskelgrupperna i ryggen. Tio precision- munstycken masserar mjukt men grundligt nacken och ryggen precis som en bra massör skulla göra det.
Quartet® Jet-system
Stress och spänningar försvinner fort när de fyra Precision munstyckena masserar din nacke och dina skuldror.
Hydro massagejets
Effekten från dessa jets är kraftig men behaglig och kan riktas in för att anpassa massagen.
HydroStream™ jets
Djup och punktbestämd verkan. Jetsen är konstruerade så att vattenstrålen blir mycket effektiv.
Foot Stream ®-jets
En värkande korsrygg behöver den extra kraft som ett Footstream™ munstycke ger. Det är en uppiggande riktbar virvelstråle, som är dubbelt så effektiv som en hydromassage jets.
Footwell® jets
FootWell-systemet ger maximal lindring för slitna och värkande fötter! Medan man i andra massagebad använder standard eller minijets till detta, utnyttjar vi den extra kraften en JetStream ger.
Roterende jets
Roterande munstyckena har dubbla pulserande massagestrålar som lindrar smärta och obehag med mycket högre effekt än vanliga roterande munstycken med en stråle.
Gilla oss på Facebook