Rening
Enda spabad där allt vatten kontinuerlig renas 100%!Hotspring har med sin 100% filtrering, ozon och Silver-Ion det kraftigaste reningsystemet på marknaden.
Ozon och Silver-Ion system
HotSprings unika vattenreningssystem gör vattnet lika rent som i en fjällbäck med industrins kraftigaste filteranläggning.

Det finns bara 8 st massasgebad i världen som alltid filtrerar allt vatten 100% - alla från HotSpring. Det uppnår vi genom att ha hela 3, 4 eller 5 volumfilter med separata vattenintag. Det är därför HotSpring är känt för att ha bättre hygien än andra motsvarande spabad.

Tack vare det unika filtreringssystemet har HotSpring enklare underhåll av vattnet, samt att du kan vara borta flera veckor längre från badet uten tilsyn.
Det kraftiga reningssystemet HotSpring har är helt ljudlöst (i förhallande till de störande och plågsomma reningscyklerna som alla andra spabad har, pg.a. mycket svagare filter och reningsanläggning).
FreshWater III högkapacitets Ozonsystem
Det unika med detta system är att ozongasen produceras med effektiv urladningsteknik istället för det traditionella UV-ljuset som andre andvänder. Miljoner av små, högkoncentrerade ozonbubblor sprutas kontinuerligt ut i vattnet. Dessa neutraliserar föroreningar som de kommer i kontakt med. FreshWater systemet är unikt och underhållsfritt. Du slipper dyrt och tidskrävande underhåll, plus att du får en långt bättre hygien eftersom systemet är fyra gånger kraftigare än UV-Ljus.

* De gamla UV-system är ineffektiva , kräver underhåll och är dyra att driva . UV-ljus bör bytas varje år till en kostnad av upp mot 2900:- + jobb .
Klorfritt med FreshWater Ag+ Silver-Ion
Alla våra bad har inbyggt Silver-Jon system. Silver-Joner är ett av naturens mest kraftfulla reningsmedel och de blir kontinuerligt och automatisk insprutade i vattnet för att förhindra bakterietillväxt. Detta ger klorfri badning.
Kraftigaste reningssystemet på marknaden
Det er endast i ett HotSpring® massasgebad som vattnet filtreras ljudlöst hela tiden utan högljudda reningscykler. Det ger ett helt rent och kristallklart vatten med mindre skötsel än i andra motsvarande bad, något som HotSpring® har uppnått med ett avancerat reningssystem som består av flera huvudelement:

- Silver-Jon og CD Ozonsystem
- Kontinuerlig 100% filtrering av allt vatten utan bypass 10-15 gånger/dag.
- Ljudlös ozonbehandling, silver-ionisering och filtrering 24 timmar/dygn.
- Flera volumfilter som balanserar filtreringen mellan varandra
- Flottörrstyrd ytpartikel rening.
- 100% filtrering av allt vatten också när massasgepumparna är i gång

Tri-X™, det tredimensionella filtret ser till att allt vatten går genom filtrena. Detta genom att Tri-X filtrerar på djupet i stället för på ytan och kan därför filtrera dubelt så många liter/m2 än andra filter. Livslängden är också dubbet så lång samt att man rengör filtret enkelt i diskmaskin!
Ljudlös kontinuerlig rening
Cirkulationspumpen SilentFlo 5000® är en specialkonstruerad ljudlös pump som kontinuerligt kontinuerligt renar och filtrerar vattnet i massagebadet. Tack vare den har man alltid rent vatten utan högljudda reningscykler, som drivs av en jetpump, som du och dina grannar kan bli störda av. HotSpring och Limelight är de enda massagebaden på marknaden utan störande reningscykler.
Avancerad teknologi - enkel att använda
Det högeffektiva 3:e generationens FreshWater®III CD-ozonsystemet tillför kontinuerligt miljoner av små högkoncentrerade ozonbubblor som effektivt neutraliserar de bakterier de kommer i kontakt med. Detta system är underhållsfritt och långt mer effetivt än de ordinära UV-ozon systemen, som ej är underhållsfria.
Balanserad filtrering
För att säkra att vatnet inte passerar utanför filteret i reningsprocessen, är storleken och antalet filter mycket noga anpassade till kapaciteten på de olika pumparna. För att komplettera reningsprocessen har HotSpring en anordning som ser till at leda partiklar på vattenytan in i filterutrymmet och förhindrar partiklarna att återföras till badet.

Väljer du ett HotSpring-massagebad, garanterar vi många år av bullerfri användning. När du tänker på alla de roliga, behagliga och nyttiga fördelar man får genom ett HotSpring spabad, är det lät att komma fram til att det är en av de bästa investeringen man kan göra för sin häøsa och välmående. Watkins Manufacturing framställer bara försteklassens produkter som vi kan stå för till 100%, vilket också framgår av de internationella garantierna. Vi ger dig ett kvalitetslöfte du verkligen kan lita på.
Gilla oss på Facebook