Ace automatiskt reningssystem
ACE automatiskt reningssystem har revolutionerat spa industrin! En diamant elektrod splittrar vattenmolekylerna till aktivt syre som är det mest effektiva vattenrenaren i naturen.
ACE Salt Water Sanitizing System

ACE automatiskt sanitasjonssystem har revolutionerat spabad industrin! En diamant elektrod kolumner av vattenmolekyler till aktivt syre som är naturens mest effektiva vattenrenare.

Glöm tidskrävande vattenkemi och använda tiden till att njuta av det kristallklara vattnet!

Hemligheten är diamanter
ACE saltvatten sanitärsystem använder en speciell diamantelektrod. Denna producerar fem olika och mycket effektiva reningsmedel från endast en mycket liten mäng salt i ditt badvatten. När diamantelektroden fodras med energi splittrar den vettenmolekylerna till aktivt syre. Aktivt syre är en av de mest effektiva vattenrenarna som finns i naturen. Dettta är det första sättet på vilket ACE-systemet renar spabadets vatten. Sedan blandas det aktiva syret med salt och andra ämnen i vattnet för att skapa klor och tre andra kraftfulla oxidanter.

Automatiserad, enklare, nära "hands-free"
Eftersom ACE-systemet skapar sina egna ämnen som rengör så behöver du långt färre flaskor med reningsmedel som frekvent måste uppmätas och hällas i. ACE gör det enklare än någonsin att underhålla ditt spabad och du kommer att spara massor av tid. För att starta, behöver du enbart lägga rätt mängd salt i vattnet med en balanserad vattenkemi. Ange badets dimension samt förväntat nyttjande i den digitala kontrollpanelen, sedan kommer ACE-systemet styra reningsfunktionen automatisk. Ett statusmeddelande i kontrollpanelen håller dig uppdaterad badets tillstånd, så du kan bara slappna av. Du behöver enbart mäta pH-värdet en gång i månaden.

Ser, känns och doftar underbart
ACE-systemet håller vattnet i ditt spabad sprudlande rent och silkeslent. Eftersom de aktiva substanserna genereras av salt och vatten är det mycket mindre troligt att du kommer uppleva torr och kliande hud, irriterade ögon eller den obehagliga lukt som kommer med traditionell klorbaserade vattenrening.

Ansvarlig Miljöprofil
ACE systemet genererar exakt det antal aktiva substanser som ditt spabad behöver, baserat på dess storlek och ditt nyttjande. Eftersom det inte finns något kemiskt avfall, vilket det ofta blir vid manuell dosering, så kan vattenet i ditt spabad bytas med väsentlig förlängda intervaller. Vattnet håller längre och sparar miljö, arbete och kostnader. Når du tömmer vattnet så besparar du naturen för kemiska och giftiga utsläåå, eftersom enbart salt har tilsatts i ditt badvatten.
Gilla oss på Facebook