Garanti
HotSpring har mer än 750 försäljnings- och serviceställen runt om i världen och tillhandahåller marknadens bästa garanti. Jämför noga de olika garantierna innan du väljer ditt massagebad!

Pengar tillbaka garanti
Vi är så säkra på att du blir nöjd, att vi inom 7 dagar efter leveransen erbjuder retur och pengarna tillbaka, minus 10 % för lager och övriga omkostnader. Om du trots allt inte är nöjd med ditt nya HotSpring, Limelight eller HotSpot bad*.
*Eventuella omkostnader för kran, bärhjälp och elektriker etc. tillkommer

30 Dagars bytesrätt
30 dagar efter leverans ger vi dig möjligheten att byta ditt massagebad till vilken som helst av HotSpring, Limelight, eller HotSpot modellerna för prisskillnaden mellan baden plus 10 % för lager och övriga omkostnader.*

*Eventuella omkostnader för kran, bärhjälp och elektriker etc. tillkommer
Värmare godkänd för saltvattensbruk
Hotspring och Limelight ger 5 års garanti på värmare även vid användning av saltvatten. Hotspring är den enda massagebadsproducent som har godkänd värmare för saltvattensanvändning.
ISO 9001-certifikat, för din trygghet
Bara två "Spa"-producenter har ISO 9001 kontrollerad produktionsprocess. Detta är den högsta internationella standarden för produktionskontroll. En standard du kommer att värdera högt efter köpet.
Trygghet
När du äger ett HotSpring Massagebad, kan du slappna av i trygg vetskap om att du har köpt det bästa massagebadet som finns. Vår lättförståeliga garanti stöds av Masco Corporation (MAS-NYSE), ett solitt "Fortune 500" företag. HotSpring har mycket stränga kontrollrutiner och är en av få "Spabad"-producenter med ISO 9001- certifiering. Med underhållsfri Everwood panel, 100% filtrering, Endurol karmaterial och 12-punds full isolering är det kanske inte konstigt att HotSpring är världens mest sålda spabad.
Gilla oss på Facebook