100% UNDERHÅLLSFRI EVERWOOD PANEL
Nu är det slut med träpaneler som blir fula och måste oljas. Vår revolutionerande Everwood panel - en exklusiv HotSpring-finess - kombinerar det naturliga träets värme och skönhet med slitstyrkan hos det hårda polykarbonatmaterialet. Den levereras med fem års fabriksgaranti vilket eliminerar utvändigt underhåll som andra massagebad är beroende av.

Behjälpliga lösningar
För att du lätt ska kunna ha full kontroll är det viktigt med en utvändig kontrollpanel som kan visa att allt är OK, utan att du behöver gå ut och lyfta på locket. För att underlätta har vi också en invändig kontrollpanel som du kan använda när du sitter i badet. Avancerad elektronik ansvarar för alla inställningar, så du behöver inte utföra programmering som andra är beroende av.

Isolering för svenska förhållanden
Det roliga ska inte behöva ta slut bara för att elräkningen kommer! HotSpring är ensamma om att använda denna påkostade isolering som är tio gånger så effektiv som normal husisolering. Strömförbrukningen blir därmed under svenska förhållanden inte mer än ca 23 kr/vecka vid en konstant temperatur på 39ºC
*(andra producenter har 2-4 gånger högre strömförbrukning).
VÄRMARE No-Fault 1500
Värmaren är den del i ett massagebad som är mest utsatt för korrosion. Till skillnad från andra värmare är värmetråden i det patenterade No-Fault 1500 ingjuten i ett aluminiumblock som vattnet rinner igenom. Detta innebär att vattnet aldrig kommer i direkt kontakt med värmaren, därför har No-Fault 1500 fem års villkårslös garanti. No-Fault 1500 är godkänd för saltvattensanvändning.
Ingen polering
Endurol karmaterial HotSpring har det enda vita karmaterialet på marknaden som lämnar garanti mot gulning och missfärgning av karet. Inga andra använder ett så avancerat och solitt material. Eftersom karet är tillverkat av slagtålig homogen termoplast så kommer det massiva och solida materialet kunna stå emot föroreningar och sprick- bildning. Det är underhållsfritt och tål så gott som alla belastningar.
Ljudlös och kontinuerlig filtrering
Separat massage- och cirkulationspump ger minskade kostnader, slitage, skötsel samt bättre rening. Silent Flo cirkulationspump är ljudlös och ger kontinuerlig filtrering 24 tim/dygn. Wavemaster jetpumpen ser till att baden har marknadens största vattenvolym och kraftigaste massagetryck, hela 20 psi.
Isoleringslock
Det kraftiga ASTM- klassificerade locket (10 cm tjockt), är låsbart och tål över 120 cm snö.
Gilla oss på Facebook