Världens mest sålda spabad, Hotspring är i en klass för sig!

När du äger ett Hotspring massagebad kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg i att ha det bästa spabadet! Med över 10.000 sålda spabad i Sverige och 1,5 miljoner världen över! Ingen annan har så många nöjda kunder! Världens största konsumentorganisation Consumer Digest har hela 8 gånger utsett Hotspring till det bästa köpet! Hotspring är kanske inte det billigaste alternativet på marknaden men världens mest sålda och varför? Bättre isolering, bättre reningssystem, bättre hållbarhet, längre livslängd & säkerhet. Du får helt enkelt den bästa möjliga spaupplevelsen!
Och inte minst så kommer du över tid kunna spara tusentals kronor på de låga driftkostnaderna.
Hotspring ett tryggt val för hela familjen!

Spara tusentals kronor på marknadens
lägsta strömförbrukning

    Läs mer

HotSpring Highlife Envoy bilde

NXT - Next Generation Spa

Vår mest exklusiva serie, designad av BMW design works. Ett spa gjort för framtiden!
Genom sin innovativa teknik och design erbjuder detta bad något som inte går att hitta hos konkurrenter. Baden har trådlös touchpanel och kommer standard med vår unika ACE-Saltvattenrening med diamantteknik.

En bättre vardag

Välbefinnande, avslappning för både kropp och själ, återhämtning från arbete och motion, och inte minst hur det ansluter familj och vänner, är några av de många nöjen att ha ett HotSpring-bad. Detta gör det till en mycket beroendeframkallande produkt.

hake ikonSkapa ditt eget vattenparadis

hake ikonBada utomhus till en minimal kostnad året om

hake ikonOslagbar på hygien. 100% filtrering av allt vatten

hake ikonEn säker investering i välbefinnande för dig och din familj

Vanguard bilde

Exklusiva jets, bättre massage

Vi designar vårt spa för den bästa massageupplevelsen. Våra innovativa patenterade jets är konstruerade för specifika muskelgrupper och ger kraftfulla vattenströmmar som du kan anpassa till önskat tryck. Dessutom reducerar vårt SmartJet®-system energikostnaderna genom att inte spendera mer ström än vad du verkligen behöver.