Automatisk sanitetssystem

ACEs automatiska sanitetssystem har revolutionerat spa-industrin. En diamantelektrod delar vattenmolekylerna i aktivt syre, vilket är den mest effektiva vattenrenaren i naturen.

Ett rent och bekvämt spa

Spendera mindre tid att behålla ditt spa och njuta av bättre vatten. Finns endast i Highlife® och Limelight®-kollektionen. Spabadet använder det exklusiva ACE saltvattensystemet en patenterad diamantelektrod som automatiskt genererar klor och andra rengöringsmedel. ACE-systemet håller spa-vattnet mousserande och silkeslen, vilket minskar torr hud och irriterande ögon i samband med traditionell vattenvård.

Hur fungerar det?

Öm torr hud, irriterad ögon eller klorlukt. Med hjälp av patenterad diamantteknik eliminerar endast ACE-systemet föroreningar som påverkar vattenkvaliteten. Med silkeslen mjuk spa vatten som ser, känns och luktar så bra, kommer du att använda spa oftare. Titta på den här korta videon om hur ACE Salt Water-systemet fungerar.

Livslång glädje

Om du väljer ett HotSpring®-spa garanterar vi många års problemfri användning. När du tänker på alla trevliga och användbara fördelar med att ha ett HotSpring®-spa, kommer du att upptäcka att det är en av de bästa investeringarna du kan göra i din egen hälsa och välbefinnande. Watkins Manufacturing tillverkar endast förstklassiga produkter som vi fullt ut förstår, enligt våra internationella garantier. Vi ger dig ett kvalitetslöfte som du verkligen kan lita på.