HotSpring bubbelpool

Välbefinnande, avkoppling för både kropp och själ, återhämtning efter arbete och träning och inte minst hur det samlar familj och vänner, är några av de många nöjen som det ger att äga ett utomhus-spabad.

Utvecklad för det svenska klimatet

HotSpring är den enda som använder denna dyra isolering som är tio gånger mer effektiv än vanlig husisolering. Strömförbrukningen för HotSpring-bubbelpooler är flera gånger lägre än andra tillverkare *.

*Andra tillverkare har en strömförbrukning som är 2-7 gånger så hög. Kräv en skriftlig garanti för strömförbrukning.

Ljudlös filtrering

Det är bara i ett HotSpring®-massagebad som allt vatten filtreras tyst hela tiden utan högljudt rengöringscykler. Det ger helt rent och kristallklart vatten med mindre arbete än i andra liknande bubbelpooler.

Tri-X ™ tredimensionella filter ser till att allt vatten passerar genom filtren. Eftersom det filtrerar i djup istället för på ytan, filtrerar det dubbelt så många liter per. m2 än andra filter. Livslängden är också dubbelt så lång som för vanliga filter!

Säkerhet med Hotspring bubbelpool

När du äger en HotSpring-bubbelpool kan du koppla av med förtroendet att du har köpt det bästa tillgängliga badet. HotSpring har mycket strikta kontrollrutiner och är en av få spa-tillverkare som har ISO 9001-certifiering. Du sparar stora dagliga utgifter genom att välja HotSpring. Under åren kommer det faktiskt att tillsvara femsiffriga belopp.

Våra mest populära utomhus bubbelpool

Freeflow Premier Family

221 x 196 cm, 7 personer

Denna bubbelpool- modellen har en kombination av terapisäten, inkluderad fyra premium säter, tre flexibla sittplatser och vattenfallsfunktion.

Highlife Jetsetter NXT

165 x 213 cm, 3 personer

Jetsetter är en perfekt bubbelpool för dig som vill ha det bästa, men har begränsat utrymme. Det liggande sätet har ett Moto-Massage-munstycke för ryggen, munstycken för nacken och axlarna och ett Footstream-munstycke för fötterna.

Highlife Envoy NXT

231 x 236 cm, 5 personer

Envoy NXT whirlpool ger enastående utförelse med 52 munstycken inklusive MotoMassage®DX-munstycket och två massagepumpar med 5,2 hk. Den har en bekväm lounge och en vilstol med handleds- och benmunstycken som lugnar och är uppfriskande.