Spabad i världsklass

HotSprings spabad fungerar som händerna på en erfaren massör – fördelaktigt, intensivt och underbart. HotSpring designer och anpassar sina egna munstycken och rörsystem så att vattentillförseln optimeras.

Spabad med massasge

HotSpring Spabad designar och anpassar sina egna munstycken och rörsystem så att vattentillförseln optimeras. Resultatet är att varje munstycke är tillräckligt kraftfullt för att ge en unik massage. Och med SmartJet®-systemet kan du hitta den typ av massage du vill ha. Inget annat spabad har samma urval av unika specialdesignade strålar, som alla arbetar tillsammans för att öka ditt välbefinnande och ge dig så många massagealternativ som möjligt för ett perfekt resultat. Det uppfriskande varmvattenflödet lindrar ömma och överarbetade muskler och ökar förbränningen.
Dam vid jacuzzi

Alle våre spabad har FreshWater automatiskt reningssystem

FreshWaters automatiska reningssystem är unikt och det första i sitt slag som eliminerar alla bekymmer om rent och klart vatten i jacuzzin. Med bara salt i vattnet genererar systemet automatiskt naturligt klor så att tiden du mäter och tillsätter kemikalier minimeras. FreshWater gör vattenkemi enklare än någonsin och tar bort all osäkerhet som är förknippad med vattenunderhåll. FreshWater är patenterad.

Designad av BMW DesignWorks

Det mest unika innan utomhus spabad. Framtidens design. Vår mest exklusiva serie med en ny och vacker look, designad av BMW DesignWorks. Trådlös pekskärm för enkel kontroll av funktionerna. Det enda badet i världen som filtrerar allt vatten, även i massageläge, när du behöver det mest. Fantastisk LED-belysning.

Våra mest populära spabad

Freeflow Smile

160 x 206 cm, 4 personer

En djup och rymlig bubbelpool, perfekt för hydroterapi. Trots sin storlek är spa mycket lätt och enkelt att bära.

Limelight Prism

231 x 280 cm, 7 personer

Marknadens lägsta energiförbrukning – ISO 9001-certifierad – Utvecklad av BMWDesignWorks

Elegant, lyxigt, unikt och tyst.

Highlife Aria NXT

221 x 221 cm, 5 personer

Exteriördesign av BMW Design Group med fascinerande belysning. Enligt oss är HotSpring NXT de bästa badtunnorna på den svenska marknaden.