Utomhus spabad (jacuzzi) i världsklass

Vi har en lång historia med det bästa i utomhus jacuzzi. När du äger et bad från HotSpring kan du luta dig tillbaka och vara säker på att du har det bästa utomhus spabad som finns.

Jacuzzi med ljudlös och kontinuerlig filtrering 24 timmar om dygnet

Vår Jacuzzi med separat massage- och cirkulationspump ger mycket bättre ekonomi, mindre slitage, bättre rengöring och mindre ljud. Silent Flo-cirkulationspump är tyst och ger kontinuerlig filtrering 24 timmar om dygnet. Wavemaster-jetpumpen ser till att badet har marknadens största vattenvolym och tryck, upp till 20 psi.

display til jacuzzi
Dam vid jacuzzi

FreshWater automatiskt reningssystem

FreshWaters automatiska reningssystem är unikt och det första i sitt slag som eliminerar alla bekymmer om rent och klart vatten i jacuzzin.
Med bara salt i vattnet genererar systemet automatiskt naturligt klor så att tiden du mäter och tillsätter kemikalier minimeras.
Det unika reningssystemet gör vattenkemi enklare än någonsin och tar bort all osäkerhet som är förknippad med vattenunderhåll. Vårt FreshWater reningssystem är patenterad.

Jacuzzi med balanserad filtrering

För att säkerställa att vattnet inte går förbi filtret i rengöringsprocessen anpassas filtrets storlek noggrant till kapaciteten för de olika pumparna i jacuzzin. För att slutföra rengöringsprocessen har HotSpring® en anordning som leder partiklar på ytan in i filtersektionen, vilket förhindrar att ytpartiklarna återlämnas.
Vinter Jacuzzi

Våra mest populära jacuzzi

Highlife Sovereign

Highlife Envoy NXT

231 x 236 cm, 5 personer

HotSpring är jacuzzis obestridda ledare inom design, energieffektivitet, kvalitet och produktutveckling.
Världens största konsumentorganisation har varje gång de testat en jacuzzi utsett HotSpring som det bästa köpet.

Limelight Flair

Limelight Flair

213 x 213 cm, 6 personer

Om tidsbesparingar, låga driftskostnader och okomplicerad användning är viktiga för dig,
så är detta jacuzzin!

Highlife Grandee

Highlife Grandee NXT

231 x 254 cm, 7 personer

Med sin öppna och rymliga konstruktion har Grandee mer än tillräckligt med utrymme för en grupp på sju. Dubbla Moto-Massage®-munstyckena kan ge två personer ett bra ryggmassage samtidigt.