Massage

Vårt spa fungerar som en erfaren massörs händer - fördelaktigt, intensivt och förtjusande. Alla våra munstycken är justerbara för att ge rätt känsla - från kraftig till mild och mild.

Fra oppkvikkende til lindrende

HotSpring designar och anpassar sina egna munstycken och rörsystem för att optimera vattenförsörjningen. Resultatet är att varje munstycke är tillräckligt kraftfull för att ge en enastående massage. Och med SmartJet®-systemet kan du hitta den typ av massage du vill ha. Inget annat spa har samma utbud av unika speciellt utformade munstycken, som alla interagerar för att öka ditt välbefinnande och ge dig de flesta massagealternativen för ett perfekt resultat. Vattnets uppfriskande värme lindrar ömma och överarbetade muskler och ökar brännskador.

Rotary massagestrålar

De unika roterande HotSpring-munstyckena med dubbla pulserande jetstrålar lindrar smärta och obehag med mycket högre effekt än de vanligare munstyckena som roterar singelutloppsmunstyckena. Många svär på dessa munstycken, som på kort tid kan orsaka ömhet i axelbladet och nedre delen av ryggen att ersättas med rörlighet och välbefinnande.

Moto Massasje® dyse

Föreställ dig två heta vattenstrålar som sveper längs hela ryggen och lugna överarbetade muskler medan du lossar alla de små spännarna. Om du bara flyter lite, glider den varma strömmen över musklerna på varje sida av ryggraden – vilket ger en nästan medicinsk effekt för många! Patenterad av HotSpring.

JetStream-dyse

Om du vill ha en extra kraftfull massage för din rygg, prova JetStream-munstycket. Det är en extra kraftfull, extremt uppfriskande och riktad bubbelpool. Tre gånger så kraftfull som en vanlig massagestråle. Tre gånger så kraftfull som en vanlig massagestråle. Med JetStream får du väldigt snabb lättnad.

Quartet-nackmassage

Stress och spänning i kroppen försvinner när de fyra Precision-munstyckena, placerade över varje Moto-Massage-enhet, masserar nacken och axlarna – som ett par mjuka händer.

Soothing Stream dyse

Det patenterade lugnande, roterande och spetsiga munstycket ger dig den bästa nackmassagen utan brus och vattensprayen som vanligtvis är förknippad med vattenstrålar placerade över kanten. Denna enhet är unik och hemligheten är en uppsättning roterande spetsiga munstycken som ligger under en platta som släpper ut strålen så att du släpper ut spända nackmuskler.

JetCluster-systemet

Vårt exklusiva JetCluster-system utvecklades speciellt för att ge massage till de enskilda muskelgrupperna i ryggen. Tio precisionsmunstycken masserar rygg och nacke mjukt, men noggrant, så en bra massör skulle ha gjort det. De lämnar en känsla som är både mjuk och djupgående.

Pekade munstycken

Dessa munstycken, som är kraftfulla, kan justeras i olika riktningar och är konstruerade så att vattentråden blir mest effektiv. Ett måste när du vill ha en djup och punktlig massage, kan effekten ändras oändligt för att passa alla människors smak.

FootWell-sytem

Efter en lång arbetsdag känns ingenting som uppfriskande som en FootWell-massage. Medan andra spa vanligtvis är utrustade med minusmunstycken för fötterna använder FootWell systemet den mycket kraftfulla JetStream-jeten. Det är så kraftfullt att det inte bara ger en exceptionell bra fotmassage utan också en bra massage i ben och lårens muskler.