Vår historia

På HotSpring är vår största önskan att ge dig den absolut bästa SPA och massageupplevelse som du kan uppnå som ägare.

Vi förstår att valet av leverantör är lika viktigt som valet av spaet självt. Detta beror på att äga ett spa betyder både ett långsiktigt förhållande till tillverkaren och en lokal återförsäljare. HotSpring uppskattar detta förhållande genom att utfärda alla spa med skydd i form av en solid garanti. Vi erbjuder säkerhet genom att leverera den bästa servicen och supporten i hela Sverige.

Vår integritet och styrka. 
På HotSpring har vi en integritetskultur som speglar vårt engagemang för kvalitet och att betjäna våra kunder. Vi har varit marknadsledande inom kvalitet, hygien och energibesparing i över 40 år och är världens största spa-märke. HotSpring Massagebad AB levererar bad från Watkins i USA och ingår i Masco Corporation. Den senare är ett erkänt Fortune 500-företag.

Vårt engagemang för kvalitet. 
Vi är engagerade i att skapa världens bästa spa. Avancerad teknik och innovation gör HotSpring oöverträfflig i kvalitet och energieffektivitet. Vi är fast beslutna att se till att vårt spa är lätt att använda och underhålla. Vi ställer standarden för att vara energieffektiv och miljövänlig. Vår Highlife NXT-serie är designad av BMW DesignWorks.

Välkommen till en bubblande värld av glädje, hälsa och välbefinnande!