Spa ljud

TOP SPA-UPPLEVNINGEN MED GOD LJUD

Trådlöst ljudsystem med  BLUETOOTH® TECHNOLOGY

Det finns många sätt att se fram emot bra ljud med ett spabad från Hotspring! När du väljer ett massagebad som är utrustat med ljudsystem får du inbyggda fabrikshögtalare. För att öka lyxen kan du också lägga till ett trådlöst Bluetooth system som låter dig ansluta trådlöst med upp till 150 meters avstånd. Lägg även till en kraftig subwoofer så är systemet fulländat och du kommer aldrig vilja lämna badet!

I vår mest exklusiva serie HighLife har alla modeller trådlös kontrollpanel som du kan använda som fjärrkontroll till dit ljudsystem, självklart är kontrollpanelen vattentät  och har 10 meters räckvidd. Med kontrollpanelen kan du enkelt styra badets alla funktioner som att byta låt,  ändra belysning, styra massagen och mycket mer. Enklare kan det inte bli!

Oavsett om du vill strömma musik, lyssna på en ljudbok eller podcast erbjuder HotSpring dig den ultimata ljudupplevelsen!

Byggt för maximal njutning

Slutligen, och inte minst, får man inte glömma att badet är utformat för att ge dig en maximal njutning på alla plan! Den tysta cirkulationspumpen rengör badet ljudlöst utan störande renings-sekvenser. Och de ergonomiska sätena gör att du är i maximal njutning för den absolut bästa upplevelsen!