Spabad

Vårt spabad fungerar som en erfaren massörs händer - fördelaktigt, intensivt och förtjusande. Alla våra munstycken är justerbara för att ge rätt känsla - från kraftig, mellan och mjuk massage

Från uppfriskande till lugnande

Hotspring tillverkar och anpassar sina egna munstycken och rörsystem så att vattentillförseln blir maximal. Resultatet av detta leder till att varje massagemunstycke är kraftigt nog för att ge en behaglig massage! Och med vårt Smartjet – system kan du själv reglera den typ av massage som du önskar. Det finns inga andra spabad som ger en så varierad och god massage! Det varma vattnet i kombination med massage gör gott för kroppen.

Moto Massasje® Jet

Det mest kända munstycket inbyggt i ett spa!
Föreställ dig en varm vattenstråle som sveper längs hela ryggen och lindrar överarbetade muskler eftersom det löser alla de små spänningar. Om du bara flyter lite, glider den varma strömmen över musklerna på varje sida av ryggraden – vilket ger en nästan medicinsk effekt för många! Patenterad av HotSpring.

Lugnande Stream® munstycke

Varje enhet har sju munstycken som avger stora mängder vatten som ger en mjuk ”Champagne” -känsla. Placeras sida vid sida, arbetar de noga med sina axlar och övre rygg.