Spabad

Våra spabad fungerar som en erfaren massörs händer – fördelaktigt, intensivt och förtjusande. Dessutom är alla våra munstycken justerbara för att ge rätt känsla – från kraftig, till mellan och mjuk massage.

Från uppfriskande till lugnande

Hotspring Massagebad tillverkar och anpassar sina egna munstycken och rörsystem så att vattentillförseln blir maximal. Resultatet av detta leder till att varje massagemunstycke är kraftigt nog för att ge en behaglig massage! Och med vårt Smartjet – system kan du själv reglera den typ av massage som du önskar. Det finns inga andra spabad som ger en så varierad och god massage! Dërför ger det varma vattnet i kombination med Hotsprings massage-lösning den bästa behandlingen för kroppen.

Moto Massage® Jet

Det mest kända munstycket inbyggt i ett spabad!

Föreställ dig en varm vattenstråle som sveper längs hela ryggen och lindrar överarbetade muskler eftersom det löser alla små spänningar. Om du bara flyter lite, glider den varma strömmen över musklerna på varje sida av ryggraden – vilket ger en nästan medicinsk effekt för många! Patenterad av HotSpring Massagebad.

Lugnande Stream® munstycke

Varje enhet har sju munstycken som avger stora mängder vatten. Som ett resultat uppnår man den mjuka ”Champagne”-känslan. Dom lugnande Stream® munstycken är placerat sida vid sida och arbetar noga med dina axlar och övre rygg.