Varför välja HotSpring?

Ledande i världen - Först i Norden - 20 år i Sverige

Topp spa -upplevelse med bra ljud

Trådlöst ljudsystem med avancerad BLUETOOTH® -TEKNIK

Det finns många sätt att se fram emot bra ljud med en badtunna från HotSpring. När du väljer ett spa som är utrustat med ett ljudsystem får du inbyggda fabrikshögtalare. Men om du vill lägga till lyx kan du lägga till ett trådlöst Bluetooth® -ljudsystem som låter dig ansluta badtunnan till ditt eget ljudsystem som är upp till 150 meter bort. Lägg till en inbyggd subwoofer också, så du kanske aldrig vill lämna spaet.

På de mest moderna modellerna är spaets kontrollpanel trådlös och kan användas som fjärrkontroll. Den vattenavvisande kontrollpanelen har en räckvidd på över 10 meter och styr inte bara ljudet utan även inställningarna för munstycken, ljus, temperatur och rengöringscykel samt vattentemperatur och tidsinställning för uppvärmning och kylning. Via kontrollpanelen kan du spela, pausa, byta spår, justera volym och välja olika ingångskällor. Artistnamn och låttitlar visas medan ljudsystemet används så att din lyssningsupplevelse är så komplett som möjligt.

Hot Spring Massasjebad
Hot Spring Massasjebad

Nöje i systemet

Slutligen, och inte minst, får man inte glömma att hela spaet är producerat med maximal upplevelse i åtanke. Även akustiskt. Tyst cirkulationspumpar säkerställer att ditt lyssnande aldrig störs av onödigt ljud och ergonomiska säten gör att du kan koppla av i absolut välbefinnande medan du njuter av upplevelsen. Oavsett om du strömmar musik eller lyssnar på din spellista, podcast eller ljudbok, erbjuder HotSpring de perfekta lyssningsförhållandena i ditt spa.

×