Ljudsystem

En spaupplevelse med fantastiskt ljud

Trådlöst ljudsystem med  BLUETOOTH® TECHNOLOGY

Det finns många sätt att se fram emot god ljud med ett spabad från Hotspring! När du väljer ett massagebad som är utrustat med ljudsystem får du inbyggda fabrikshögtalare. För att öka lyxen kan du också lägga till ett trådlöst Bluetooth system som låter dig ansluta trådlöst med upp till 150 meters avstånd. Lägg även till en kraftig subwoofer så är systemet fulländat och du kommer aldrig vilja lämna badet!

I vår mest exklusiva serie HighLife har alla modeller trådlös kontrollpanel som du kan använda som fjärrkontroll till ditt ljudsystem, självklart är kontrollpanelen vattentät och har 10 meters räckvidd. Med kontrollpanelen kan du enkelt styra badets alla funktioner som att byta låt, ändra belysning, styra massagen och mycket mer. Enklare blir det inte!

Oavsett om du vill lyssna på musik, ljudbok eller podcast erbjuder HotSpring dig den ultimata ljudupplevelsen!

Bilde av HotSpring Massasjebad
Bilde av HotSpring Massasjebad

Byggt för maximal njutning

Slutligen, och inte minst, får man inte glömma att badet är utformat för att ge dig en maximal njutning på alla plan! Den tysta cirkulationspumpen rengör badet ljudlöst utan störande renings-sekvenser. Och de ergonomiska platserna gör att du är i maximal njutning för den absolut bästa upplevelsen!