Locklyftare

Locklyftare är en investering du bör skämma bort dig med.
Ett enkelt sätt att ta bort locket, utan att använda krafter, kommer säkra att du använder spabadet ofta. Dessutom kommer det att öka lockets livslängd eftersom slitage blir minimalt och locket hålls fritt från marken.

Manuell locklyftare

Med vår locklyftare Cover Butler behövs endast en hand för att lyfta av locket från ditt spabad. Locklyftaren är lätt att installera och skyddar locket från slitage vilket medför längre hållbarhet.

Hot Spring Massasjebad

Hydraulisk Locklyftare

Hydraulisk locklyftare ger ett mycket enkelt och smidigt avlägsnande av locket. Cover Valet Premium Cover Lifter lyfter locket så att det står rakt upp från spabadets bakkant. Principen är på samma sätt som på bilens start. Dubbla gasfjädrar hjälper till att lyfta och sänka locket mycket enkelt. Dessutom kommer en låssäkerhetsfunktion att hålla locket öppet tills det stängs.

Hot Spring Massasjebad

Egenskaper för täckningsval

❯ Kräver endast 12-15 cm clearance
❯ Ansluts till kanten av badet eller direkt på ytan
❯ När locket är öppet, döljer det för åtkomst
❯ Hållbar, fördröjd och pulverlackerad yta
❯ Högsta kvalitet i rostfritt stål
❯ Kompakt förpackning för enkel och prisvärd leverans
❯ Marknadsledande 5 års garanti

Fullautomatisk Foldaway baklyft

Med hjälp av ultralätt kol, slitstarkt aluminium och härdat rostfritt stål, helt enkelt avancerade material och teknikteknik som kombinerar form och funktionalitet, garanterar Foldaway en lösning som ger underhållsfri upplevelse och lång livslängd. Om platsen är begränsad bakom ditt spa kan du enkelt programmera Foldaway till ett vertikalt slutläge.

×