Varför välja HotSpring?

Världsledare – Först i Norden – 25 år i Sverige

Sätt höga standarder när du väljer ett spa och undvik en kostsam historia ...

Att känna till skillnaden mellan de olika leverantörerna och de modeller de erbjuder är oerhört viktigt. Det faktum att du som konsument undersöker noggrant och inte blankt litar på säljaren är avgörande för hur framgångsrikt ditt ägande av spa kommer att bli. Naturligtvis är det underbart att simma och kunna göra det året runt – vilken lyx. Ett massagebad erbjuder varmt vatten som ökar blodcirkulationen, minskar stress, ger bra massage och en underbar avkoppling från alla vardagliga aktiviteter. Då är det viktigt att allt fungerar så att du inte behöver arbeta med underhåll och vara orolig för att något går sönder.

Stor skillnad i kvalitet beroende på leverantör

Ett spa placeras utomhus och måste hantera alla temperaturförändringar vi har i vårt skandinaviska klimat. Det faktum att produkten är helt isolerad är en av de första saker du som köpare bör försäkra dig, oavsett vilken prisklass du tittar på. När du vet att ditt spa är helt isolerat kan du vara säker på att badet inte kommer att utsättas för frysskador även om temperaturen är nere på 20-30 minus grader. God isolering förhindrar också ljud, ger bra skydd och högre säkerhet för anslutningar och rör.

Strömförbrukningen kan skilja sig upp till 700 procent!

Få skriftliga garantier och oberoende test av strömförbrukning. Ett sådant test utfördes av Exponent Inc., en ledande oberoende institution för vetenskaplig testning och teknisk dokumentation. HotSpring-badet som testades hade en årlig elförbrukning på 2 400 SEK. Ett exteriörliknande spa, med en helt annan isolering, från en annan tillverkare hade en konsumtion på upp till 14 000 SEK per år. Resultatet är att HotSpring kan erbjuda den lägsta garanterade förbrukningen och därmed den lägsta kostnaden. I genomsnitt 2-4 gånger lägre än konkurrenterna.

World News FreshWater Automatic Cleaning System

Slutet på tidskrävande vattenkemi. HotSpring lanserar FreshWater automatiska rengöringssystem med anodstavar som byts ut tre gånger om året, det vill säga mycket enkla istället för daglig och veckokemi i vattnet.

Trygghet

När du äger ett HotSpring-massagebad kan du luta dig tillbaka och vara säker på att du har köpt det bästa tillgängliga massagebadet. HotSpring är marknadsledande inom massage, design och energibesparing och har utsetts till åtta gånger det bästa köpet av världens största konsumentorganisation.

HotSpring en klass för sig själva!

❯ Marknadens lägsta kraftförbrukning.
❯ 100% filtrering av allt vatten.
❯ Endast brusfritt massagebad.
❯ Unika massagefunktioner.
❯ Fabrik godkänd för saltvatten.
❯ 30 dagars säkerhet vid strömavbrott.

Dessutom får du också:

❯ Ledande design, finish och kvalitet
❯ Livslängd med ISO-säkring
❯ Ingen programmering eller serviceintervall
❯ Pengar tillbaka garanti❯ Strömförbrukning under 1200 SEK / år
❯ HotSpring – en säker investering i välbefinnande och välbefinnande för dig och din familj!

Hot Spring Massasjebad

Underhållsfritt rammaterial

HotSpring är den enda på marknaden som garanterar missfärgning. Ingen annan använder sådant avancerat och fast material. Eftersom badkaret är tillverkat av slagtåligt homogent termoplykarbonat, Endurol, som tål nästan alla kemikalier, bakterier, kyla, värme och UV-strålning – i själva verket blir ytan aldrig gul eller bleknar.

Hot Spring Massasjebad

Enastående vattenhygien

Tredimensionella keramiska filter godkända för diskmaskin. Du sparar stora utgifter, kemikalier och onödigt vattenutbyte eftersom HotSpring-baden har det kraftigste rengöringssystemet på marknaden, det enda med CD Ozon-system och 3-5 keramiska filter där allt vatten alltid är 100% renat.

Hot Spring Massasjebad

Locket lyfter

För det medföljande kraftfulla ASTM-klassificerade locket finns det flera versioner av locklyftare, både manuella, hydrauliska och elektriska.

Hot Spring Massasjebad

Användarvänlig elektronik

För att du ska ha fullständig kontroll är det viktigt att ha en ytterpanel som säger att allt är i orden utan att behöva lyfta locket. För din bekvämlighet har vi också en inre panel för användning när du sitter i badrummet. Avancerad elektronik ger fullständig överblick och kontroll utan behov av komplicerad programmering.

Hot Spring Massasjebad

Isolasjon som sparer deg for for titusener

HotSpring är ensam om att använda denna FibreCore- och 12-pund polyertan-fullisolering som är tio gånger så isolerande som vanlig husisolering. Under norska förhållanden är elförbrukningen således inte mer än ca. 180 kwt per månad vid konstant 39 ° C. Handla om. 2-4 gånger lägre än tävlingen

Hot Spring Massasjebad

Underhållsfri ytterpanel

Vårt avslöjande och underhållsfria Everwood-skåp som kombinerar värme och skönhet i naturligt trä med polykarbonatets hållbarhet. Det spricker inte eller flingar och eliminerar det yttre underhållet som andra massagebad litar på.

×