Varför välja HotSpring?

Ledande i världen - Först i Norden - 20 år i Sverige

Underhållsfritt rammaterial

HotSpring är den enda på marknaden som har en garanti mot missfärgning. Ingen annan använder sådant avancerat och solidt material. Eftersom badkaret är tillverkat av slagtåligt homogent termoplastiskt karbonat, kan Endurol, som tål nästan alla kemikalier, bakterier, kyla, värme och UV-strålning – faktiskt blir ytan aldrig gul eller blek.

Enastående vattenhygien

Tredimensionella keramiska filter godkända för diskmaskin. Du sparar enorma utgifter, kemikalier och onödigt vattenförändringar genom att HotSpring-spabad har marknadens mest kraftfulla rengöringssystem, det enda med CD Oz-system och 3-5 keramiska filter där allt vatten alltid rengörs 100%.

Locklyftare

För det medföljande kraftfulla ASTM-klassificerade locket finns det flera versioner av luckeliftar, både manuella, hydrauliska och elektriska.

Användarvänlig elektronik

För att du enkelt ska kunna ha full kontroll på ditt bad har HotSpring en utvändig display som säger åt dig om något är fel utan att lyfta locket. För enkelhetens skull har vi också en intern panel för användning när du sitter i badet. Vår avancerade elektronik ger en fullständig överblick och kontroll utan avancerade uppgraderingar.

Isolering som sparar dig tusentals kronor!

HotSpring är ensam i att använda denna FibreCore och 12-pund polystyren fullisolering som är tio gånger så isolerande som vanlig husisolering. Elförbrukningen är således inte mer än ca. 180 kwt per månad vid konstant 39 ° C. Ca. 2-4 gånger lägre än konkurrenter.

Underhållsfri yttre panel

Vår underhållsfria everwood-panel kombinerar värmen och skönheten som ges av vanligt trä bara det att detta material består av komposit. Materialet är slitstartkt och underhållsfritt!