Design

Design och konstruktion av HotSpring spa är nyckeln till låga driftskostnader, hög kvalitet och användarvänlighet.

Designad av BMW DesignWorks

Den mest framstående i utomhus spa. Framtida design. Vår mest exklusiva serie med ett nytt och bra utseende, designat av BMW DesignWorks. Trådlös pekskärm för enkel kontroll av funktioner. Endast badrum i världen som filtrerar allt vatten, även i massageläge, när du behöver det mest. Fantastisk LED-belysning.

Isolering för norska förhållanden

12 pounds polyuretanisolering med sluten cell. HotSpring är ensam i att använda denna överdrivna isolering som är tio gånger effektivare än vanlig husisolering. HotSpring strömförbrukning är flera gånger lägre än andra tillverkare*.
*Andra tillverkare har en strömförbrukning som är 2-7 gånger så hög. Kräver en skriftlig garanti på strömförbrukningen.

Underhållsfritt Everwood-skåp

Avsluta träverk som blir ful och behöver oljas. Vårt revolutionerande Everwood-skåp – en exklusiv HotSpring-finess – kombinerar den med det naturliga träets värme och skönhet med hård polykarbonathållbarhet. Den levereras med en fem års fabriksgaranti och detta eliminerar eventuellt externt underhåll som det andra spaet är beroende av.

En titt, allt ok

Exteriörpanel med IQ 2020 elektronik För att du ska kunna få full kontroll enkelt är det viktigt att ha en utvändig panel som säger att allt är OK utan att behöva gå ut och lyfta av locket. För din bekvämlighet har vi också en intern panel för användning när du sitter i badrummet. Avancerad elektronik ger kontroll utan att behöva göra komplicerad programmering.

Tyst och kontinuerlig filtrering 24 timmar om dygnet

Separata massage- och cirkulationspumpar ger mycket bättre ekonomi, mindre slitage, bättre rengöring och mindre ljud. Silent Flo-cirkulationspumpen är tyst och ger kontinuerlig filtrering 24 timmar om dygnet. Wavemaster-jetpumpen säkerställer att baden har marknadens största vattenvolym och munstyckstryck, upp till 20 psi.

Ingen polering

Endurol kärnmaterial HotSpring har det enda vita kärnmaterialet på marknaden som garanteras mot missfärgning och gulning. Ingen annan använder sådant avancerat och solidt material. Eftersom badkaret är tillverkat av slagtålig homogen termoplast, kommer det fasta och fasta materialet aldrig att kunna dra i föroreningar eller delaminat. Det är underhållsfritt och kan motstå nästan vilken typ av last som helst.

Trygglek

När du äger ett HotSpring®-spa kan du vara säker på att du har köpt det bästa spa som finns tillgängligt. Vår lättillgängliga garanti stöds av Masco Corporation, ett solid Fortune 500-företag. HotSpring® har mycket strikta kontrollrutiner och är en av de få ”Spa” -tillverkarna med ISO 9001-certifiering. Med Everwood underhållsfritt hölje, 100% filtrering, Endurol kärnmaterial och 12 pund full isolering är det inte konstigt att HotSpring® är både Norges och världens mest sålda spa.