Design

Design och konstruktion av HotSpring spa är nyckeln till låga driftskostnader, hög kvalitet och användarvänlighet.

Designad av BMW DesignWorks

Den mest framstående innom utomhus spa med framtidens design. Vår mest exklusiva serie med ett nytt och bra utseende, designat av BMW DesignWorks. Trådlös display för enkel kontroll av funktioner. Det enda spabad i världen som filtrerar allt vatten, även i massageläge, när du behöver det mest. Fantastisk LED-belysning.

Hot Spring Massasjebad

Isolering för svenska förhållanden

12 pounds polyuretanisolering med stängda celler. HotSpring är ensam i att använda denna påkostade isolering som är tio gånger mer effektiv än vanlig husisolering. HotSpring strömförbrukning är flera gånger lägre än andra tillverkare*.
*Andra tillverkare har en strömförbrukning som är 2-7 gånger så hög. Kräver en skriftlig garanti på strömförbrukningen.

Underhållsfritt Everwood-panel

Aldrig mer et trämaterial som blir ful och behöver oljas. Vår revolutionerande Everwood-panel – en exklusiv HotSpring-finess – kombinerar det naturliga träts värme och skönhet med hård polykarbonatets hållbarhet. Den levereras med en fem års fabriksgaranti och detta eliminerar eventuellt externt underhåll som andra spabad är beroende av.

Hot Spring Massasjebad
Hot Spring Massasjebad

En titt, allt ok

Exteriörpanel med IQ 2020 elektronik. För att du ska kunna få full kontroll enkelt är det viktigt att ha en utvändig panel som säger att allt är OK utan att behöva gå ut och lyfta av locket. För din bekvämlighet har vi också en intern panel för användning när du sitter i spabadet. Avancerad elektronik ger kontroll utan att behöva göra komplicerad programmering.

Tyst och kontinuerlig filtrering 24 timmar om dygnet

Separata massage- och cirkulationspumpar ger mycket bättre ekonomi, mindre slitage, bättre rengöring och mindre ljud. Silent Flo-cirkulationspumpen är tyst och ger kontinuerlig filtrering 24 timmar om dygnet. Wavemaster-jetpumpen säkerställer att baden har marknadens största vattenvolym och munstyckstryck, upp till 20 psi.

Ingen polering

Endurol karmaterial. HotSpring har det enda vita karmaterialet på marknaden som garanteras mot missfärgning och gulning. Ingen annan använder sådant avancerat och solidt material. Eftersom badkaret är tillverkat av slagtålig homogen termoplast, kommer det fasta materialet aldrig att kunna dra till sig föroreningar eller delaminat. Det är underhållsfritt och kan motstå nästan vilken typ av last som helst.

Hot Spring Massasjebad

Trygghet

När du äger ett HotSpring®-spa kan du vara säker på att du har köpt det bästa spa som finns tillgängligt. Vår lättillgängliga garanti stöds av Masco Corporation, ett solid Fortune 500-företag. HotSpring® har mycket strikta kontrollrutiner och är en av de få ”Spa” -tillverkarna med ISO 9001-certifiering. Med Everwood underhållsfritt utvändig panel, 100% filtrering, Endurol karmaterial och 12 pund full isolering är det inte konstigt att HotSpring® är både Sveriges och världens mest sålda spa.

Hot Spring Massasjebad
Hot Spring Massasjebad
Hot Spring Massasjebad
×