FreshWater Salt System

Smidigt och enkelt att använda

Enklare blir det inte

FreshWater Salt System är unikt och det första i sitt slag som eliminerar alla problem med avseende på rent och klart vatten i ett spabad. Med bara lite salt i vattnet genererar systemet automatiskt klor för att minimera tiden du mäter och lägger till kemikalier. FreshWater gör vattenkemi enklare än någonsin och tar bort all osäkerhet i samband med vattenunderhåll. FreshWater är patenterad.

Hot Spring Massasjebad

Fördelar med FreshWater Salt System:

– Mer naturligt vatten utan kliande hud eller torra ögon.
– Mindre tillsats av kemikalier och utan lukt
– Enkel vattenvård innebär mer tid att njuta av ditt spabad
– Sparar vatten eftersom behovet att byta reduceras till en gång om året *

* Många faktorer påverkar kvaliteten på vattnet i ett spabad. Såsom användning och vattenkemi. Om du byter patron vid rätt tidpunkt kommer FreshWater Salt System att hålla vattnet rent och klart under ett helt år.

Hur det fungerar?

Titanpatronen skapar kloridsalt för att rena vattnet i spabadet. Kontrollpanelen används för att ställa in den systemnivå som krävs för att rena vattnet enligt dina användningsbehov.

Kontrollpanelen ber dig kontrollera vattnet med en täststicka var tionde dag och justera systemet vid behov. Det anger också om systemet behöver övervakning. Lätt och enkelt! Engångspatronen behöver aldrig underhåll och varar i fyra månader. Med bara tre patronskift förblir vattnet rent och friskt under ett helt år.

Med andra ord, med färre tillsatser och mindre kemikalier, förblir vattnet renare längre och behöver inte ersättas förrän efter 12 månader. FreshWater Salt System sparar tid i samband med underhåll, sparar vattenförbrukning och ökar användartillfredsställelsen.

Den lättillgängliga, underhållsfria titanpatronen är lätt att byta ut. Det tar bara några sekunder utan verktyg.

Hot Spring Massasjebad
×