Utvecklat för nordiska förhållanden

Isolering för svenska förhållanden

2 pund isolerad polyuretan med sluten cell. HotSpring är ensam i att använda denna påkostade isolering som är tio gånger mer effektiv än vanlig husisolering. HotSpring strömförbrukning är flera gånger lägre än andra tillverkare *.
* Andra tillverkare har en strömförbrukning som är 2-7 gånger så hög. Kräver en skriftlig garanti på strömförbrukningen.

Hot Spring Massasjebad
Hot Spring Massasjebad

Isolering som sparar dig tiotusentals

HotSpring har den lägsta dokumenterade strömförbrukningen i branschen, faktiskt 2-5 gånger så låg som de flesta andra spa. Vi är ensamma i att använda en överflödig polyuretanisolering på 12 pund som är tio gånger så isolerande som normalt husisolering. Under åren räddar du faktiskt tiotusentals jämfört med andra spa. Vi är den enda tillverkaren som kan garantera en sådan låg elförbrukning.

Värmeelement No-Fault 1500

Värmeelementet är den del av ett spa som är mest benägen att bära. Till skillnad från alla andra är värmeelementet i den patenterade No-Fault 1500 gjuten i ett aluminiumblock genom vilket vattnet passerar. Det innebär att vattnet aldrig kommer i direkt kontakt med värmeelementet, så No-Fault 1500 har en femårig garanti utan förbehåll. No-Fault 1500 är godkänd för användning i saltvatten.

Hot Spring Massasjebad

Branschens mest kraftfulla filtersystem

HotSpring, med sin 100% filtrering, sitt högkapacitets-ozon- och silverjonsystem, har det mest kraftfulla rengöringssystemet på marknaden. Det finns bara 6 spa i världen som alltid rensar allt vatten 100% – allt från HotSpring. Vi uppnår detta genom att ha 3, 4 eller 5 volymfilter med separata vattenintag. Därför är HotSpring välkänt för att ha bättre hygien än andra liknande spa.